PROCEDURA DE RETUR


Produsele achiziționate la distanță (online) de către consumatori se pot returna conform dispozițiilor OUG 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului renunțarea la cumpărare, respectiv returnarea produsului fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de cumpărător înainte de expirarea perioadei de 14 zile, în aceleași condiții în care au fost livrate, fără urme de uzură sau deterioare a produsului sau a ambalajului/cutiei, fără să fie purtate sau folosite, însoțit de toate etichetele și de documentele fiscale transmise împreună cu acestea.
Posibilitatea returnării în baza dispozițiilor OUG 34/2014 este disponibilă doar consumatorilor.
Conform OUG 34/2014 consumatorul poartă răspunderea pentru orice eventuală diminuare a valorii produselor, dacă în urma verificării conformității, proprietăților și functionalității produselor se dovedește că această devalorizare a fost cauzată de manipularea necorespunzatoare de către acesta sau dacă nu este însoțit de accesoriile, cutia și etichetele originale (acestea făcând corp comun cu produsul achiziționat). Nu îndepărtați etichetele produsului și nu aruncați sau deteriorați cutia acestuia decât dacă ați hotărât să îl păstrați.  
Vă informăm că în cazul comenzilor achitate online (card de debit, card de credit, carduri Revolut etc), restituirea sumei aferente returului se va face automat în contul din care plata a fost efectuată. În cazul comenzilor achitate ramburs (la curier), restituirea sumei aferente returului se va face în contul menționat de către client pe formularul de retur.

RETURNAREA PRODUSELOR


În cazul în care dorești să returnezi unul sau mai multe dintre produsele achiziționate, Kvantum Sport îți garantează rambursarea banilor. Rambursarea banilor se va face doar prin transfer bancar, în termen de maxim 14 zile calendaristice de la recepționarea deciziei de retragere a consumatorului  respectiv de îndată ce a recepționat produsele returnate (dacă returul are loc efectiv după expirarea termenului de 14 zile de mai sus).
Produsele pot fi returnate prin curier la adresa indicată de vânzător conform indicațiilor de mai jos.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client/cumpărător.
Costul transportului se suportă de către vânzător, doar în cazurile în care produsul returnat prezintă defecte din fabricație sau produsul livrat, din eroare, nu era cel din comandă.
Pentru a beneficia de dreptul de retur, respectiv de retragerea din contract, trebuie să completezi Formularul de Retur pe care l-ai primit împreună cu produsele în coletul trimis de noi  sau pe care îl poți descărca de pe site, respectiv îl poți scrie pe orice hârtie menționând obligatoriu următoarele date: numărul comenzii, data comenzii, motivul returnării, nume deținător cont, banca, contul bancar, telefon, adresa de mail.

Returul prin Easybox Sameday NU este posibil. In cazul in care returul va fi expediat prin Easybox, coletul va fi refuzat, urmand sa fie returnat catre expeditor. Avem rugamintea ca retururile trimise prin firmele de curierat sa fie expediate catre punctele noastre de lucru mentionate mai jos.

ADRESA DE RETURNARE

Adresa unde trebuiesc returnate produsele este întotdeauna adresa de unde au fost livrate produsele. Acest lucru se poate vedea pe factura fiscală la rubrica “Punct de lucru”.

În cazul în care livrarea s-a făcut din mai multe locații/magazine Kvantum Sport (în funcție de stocul disponibil) și dorești să returnezi produse care au fost livrate în colete diferite, poți face returul către o singură locație.

De asemenea, produsele se pot returna în magazinele fizice specificate mai jos fără a fi necesară plata transportului.

 

Magazin

Adresa

Persoana contact

Telefon

Under Armour Baneasa

Baneasa Shopping City, Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 42D, sector 1, etaj 1

Daniel Ivan

0736372424

Under Armour Cotroceni

Afi Palace Cotroceni, Bvd. Paul Teodorescu, nr. 4, sector 6, etaj 1

Georgiana Zepis

0736372717

Under Armour Mega Mall

Mega Mall Bucuresti, Bvd. Pierre de Coubertin, nr. 3-5, sector 2, etaj 1

Ana Gavril

0736372626

Under Armour Fashion House

Fashion House Outlet Centre, Str. Comertului, nr. 13A, Domnesti, Ilfov

Mihaela Surdei

0738756793

Under Armour Cluj

Iulius Mall Cluj, Str. Alexandru Vaida Voievod, nr. 53B, etaj 1, Cluj-Napoca

Csaba Norbert Szabo

0738756794

Under Armour Brasov

Afi Palace Brasov, Bvd. 15 Noiembrie, nr. 78, etaj 1, Brasov

Georgiana Dobri

0790710702

Under Armour Constanta

Constanta City Park, Bvd, Alexandru Lapusneanu, nr. 116C, etaj -1, Constanta

Elena Baisan

0726165743

Under Armour Craiova

Promenada Mall, Calea Severinului, nr. 61-63, parter, Craiova

Serban Razvan

0731270760


PRODUSE CE NU POT FI RETURNATE
Următoarele categorii de produse nu se pot returna:
1.    produse ce prezintă urme de purtare (conform OUG 34/2014 purtați răspunderea pentru diminuarea valorii produsului daca ați verificat conformitatea acestuia într-un mod necorespunzător - vă recomandăm să probați încălțămintea și îmbrăcămintea în casă fără să îi îndepărtați etichetele).
2.    produse ce nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă (lenjerie, măști, produse de îngrijire personală, etc.)

CONDIȚII DE RETURNARE
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însotit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții, etc.
Nu uita să completezi formularul de retur cu toate datele menționate.
În situația în care produsul primit prezintă defecte, te rugăm să consulți secțiunea dedicată Garanției aferente produselor noastre și să iei legatura cu noi utilizând urmatoarele detalii de contact:
E-mail: online.ro@kvantumsport.com
Telefon:  0739.678.204

Toate produsele noastre beneficiază de garanție comercială și garanție legală de conformitate conform prevederilor legale în vigoare. Mai multe detalii se găsesc în secțiunea Garanție.

SCHIMBAREA PRODUSELOR

Pentru comenzile plasate online se poate schimba în magazinele fizice Under Armour mărimea produselor comandate pe site. Dacă dorești să schimbi mărimea, te rugăm să ne contactezi în prealabil pe adresa de mail: online.ro@kvantumsport.com, unde vei specifica numărul comenzii, numele pe care s-a făcut comanda și mărimea produsului pe care o dorești la schimb și noi te vom îndruma cu privire la adresa unde trebuie să mergi personal pentru efectuarea schimbului. Orice schimbare de mărime se face în termen de 30 de zile, în limita stocului disponibil. Dacă modelul și/sau mărimea alese de tine nu sunt pe stoc, se va proceda la restituirea contravalorii prețului plătit pentru produsul returnat, în contul bancar din care a fost efectuată plata (în cazul comenzilor achitate online cu cardul) sau în contul bancar notat pe formularul de retur (în cazul în care comanda a fost achitată ramburs, la livrare).

Schimbarea produsului comandat online cu un alt cod de articol (altă culoare/alt model) nu este posibilă. În cazul în care dorești schimbarea culorii sau a articolului, va trebui să efectuezi returul în orice magazin fizic Under Armour sau să trimiți produsul către noi prin curier (vă rugăm nu expediați prin Poșta Română), contravaloarea transportului fiind suportată de către tine. Costul transportului se suportă de către vânzător, respectiv de către subscrisa doar în cazurile în care produsul solicitat a fi schimbat prezintă defecte din fabricație sau, din eroare, nu era cel din comandă. Ulterior, poți efectua o nouă comanda pe site pentru articolul dorit.

In cazul in care ai achizitionat online un produs, iar ulterior ai efectuat un schimb de marime in cadrul magazinelor fizice Under Armour, nu mai poate fi restituita contravaloarea achitata pentru produsul respectiv. Daca nu esti sigur ca marimea pe care doresti sa o inlocuiesti nu este potrivita pentru tine, iti recomandam sa returnezi produsul, iar ulterior poti plasa o noua comanda pe site cu marimea dorita. Astfel, in cazul in care nici cea de a doua marime comandata nu este potrivita, vei putea efectua returul si sa fie restituita contravaloarea achitata.

Anexa

FORMULAR DE RETUR

Către Kvantum Sport SRL, RO38158599 – Magazin online (www.underarmour.ro), cu sediul social în Calea Griviței nr.136, corp A, etaj 2, cam 02-05;08-12, Sector 1, București.
Adresă livrare retur: adresa de unde a fost livrată comanda, se poate verifica pe factura fiscală la rubrica “Punct de lucru “.
Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastră din contractul referitor la vânzarea următoarelor produse :

1.___________________________________________________________________________
2.___________________________________________________________________________
3.___________________________________________________________________________

Comanda nr. ________________________ din data ________________________
Numele pe care a fost facută comanda_____________________________________

Motivul returnării (opțional):_______________________________________

Opțiunile de retur
 Returnare produs - returnarea contravalorii achitate prin transfer bancar*
 Schimbare mărime în magazin - Mărimea dorită este: _______________________

Returnarea contravalorii (completați câmpurile de mai jos)

Nume/Prenume deținător cont ______________________________________
Banca _______________     
Contul bancar (IBAN - 24 de caractere):
                                                                                            

Telefon__________________________ Email_______________________________________________
Sunt de acord cu acest formular de retur,

Data _______________________ Semnătura____________________________

 

* Returnarea valorii achitate se face prin transfer bancar în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea și acceptarea returului, comisioanele bancare fiind suportate de SC KVANTUM SPORT SRL.

** Conform OUG 34/2014 consumatorul poartă răspunderea pentru orice eventuală diminuare a valorii produselor, dacă în urma verificării conformității, proprietăților și funcționalității produselor se dovedește că această devalorizare a fost cauzată de manipularea necorespunzatoare de către acesta sau dacă nu este însoțit de accesoriile, cutia și etichetele originale (acestea făcând corp comun cu produsul achizitionat). Nu îndepărtăți etichetele produsului și nu aruncați sau deteriorați cutia acestuia decât dacă ați hotărât să îl păstrați.  
În cazul returului încercați să folosiți ambalajul lui original ori un alt ambalaj care să îi asigure integritatea în timpul transportului și restituiți produsul/produsele comandate împreuna cu formularul de retur. Formularul de retur este obligatoriu
 

Descarca Formular Retur