DATE DESPRE PLASAREA COMENZILOR

După plasarea comenzii tale produsele comandate sunt rezervate în sistem și trimise pentru verificare către depozitul nostru. Te anunțăm de acest lucru printr-un mail imediat ce procesăm comanda plasată de tine, dar și prin schimbarea statusului comenzii în contul tău de client.

Faptul că produsele au fost rezervate de sistem nu este o garanție că produsele vor fi livrate, ci doar că acestea au prioritate și intră pe lista de verificare din ziua înregistrării comenzii sau în ziua imediat următoare. Ca și procedură, toate comenzile plasate într-o zi lucrătoare sunt date spre verificare în urmatoarea zi lucratoare, iar comenzile plasate intr-o zi nelucrătoare vor fi date spre verificare în următoarea zi lucratoare. În consecinţă ,confirmarea unei comenzi poate avea loc în maxim 2 zile lucrătoare în funcție de numărul de produse comandate, numărul total de comenzi înregistrate, promoții etc.

Plasarea unei comenzi pe site-ul www.underarmour.ro nu garantează existența tuturor produselor din următoarele motive:

- produsele afișate online nu mai există în stocul fizic din depozitul nostru (pierderi, erori stoc, stocuri limitate, furturi, etc)

- produsele sunt defecte sau incomplete, lucru care se poate descoperi în timpul procesului de confirmare a comenzilor.

Îți garantăm că lucrăm în permanență pentru îmbunătățirea sistemului și pentru perfecționarea programelor de management al stocurilor. Calitatea serviciilor pe care ți le oferim reprezintă prioritatea noastră, dar există elemente care sunt în continuare influențate de factorul uman sau erori tehnice.

 

CONFIRMAREA COMENZILOR

Imediat ce produsele tale sunt confirmate în depozitul nostru, ele intră în procesul de a fi pregătite pentru livrare.

Vei primi un mail sau un telefon de confirmare în care te anunțăm acest lucru. Dacă ai în comanda ta mai multe produse și doar o parte din ele sunt confirmate, tot pe mail sau telefonic te vom anunța care din ele pot fi livrate către tine și care sunt anulate.

Din acest moment, comanda ta va fi livrată în maxim 3 zile lucrătoare. Comenzile confirmate și pregătite de livrare pleacă din depozitul nostru în fiecare zi în intervalul orar 16.00-17.00.

Toate aceste schimbări cu privire la comanda ta sunt vizibile în statusul comenzii tale din contul de client creat pe site.

 

LIVRAREA COMENZILOR

Comanda pregătită de livrare va fi ridicată de către curier și va urma drumul către tine. Curierul te va anunța ziua livrării și poți oricând sa stabilești cu el detalii legate de livrare – oră sau orice modificări de adresă etc.

Dacă întâmpini dificultăți în primirea coletului te rugăm să ne contactezi la numarul de telefon 0739.678.204 sau pe adresa de mail online@eshop.underarmour.ro.  

Curierul va livra coletele la adresa de livrare pe care ai menționat-o în comandă. Te rugăm ca la adresa pe care ai furnizat-o să fie prezentă o persoană care poate prelua coletul și să plăteasca contravaloarea acestuia (daca ai optat pentru plata ramburs).

La recepționarea coletului este necesar să verifici aspectul exterior al acestuia, respectiv să nu existe deteriorări vizibile.

Dacă remarci că pachetul este deteriorat grav și suspectezi că produsul poate fi afectat din aceasta cauză, poți refuza preluarea pachetului caz în care te rugăm sa ne informezi de urgență si sa urmezi pasii descriși in secțiunea RECLAMAȚII de mai jos. Dacă pachetul nu prezintă deteriorări vizibile, preiei coletul și semnezi confirmarea de primire pusă la dispoziție de curier. Curierul are obligația să predea personal fiecare colet, iar când este necesar să revină pentru livrarea lui.

De regulă, dacă curierul nu te găsește la adresa specificată, va suna la numărul de telefon menționat când ai efectuat comanda și va stabili de comun acord cu tine un nou termen de predare a coletului.

Dacă nici atunci nu te găsește la adresă, coletul va fi returnat catre noi. La primirea acestuia, noi te vom contacta pentru a afla motivul nelivrării și vom stabili o nouă expediție dacă cumva a fost o greșeală a curierului.

 

Livrarea produselor se face prin Fan Courier sau Sameday.


Costul transportului standard pentru comenzile mai mici de 249 lei este de:
•    14 lei dacă optați pentru plata card
•    18 lei dacă optați pentru plata ramburs (cost transport + cost procesare comandă)

•    14 lei dacă optați pentru ridicarea din punctele PayPoint (Fan Courier)

•    10 lei dacă optați pentru ridicarea din punctele EasyBox (Sameday)
Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 249 lei, dacă nu există campanii punctuale în momentul plasării comenzii care oferă gratuitatea transportului indiferent de valoarea comenzii.

 

Collect Point

Collect Point este alternativa eficientă, flexibilă și comodă de ridicare a comenzilor online vă permite să ridicați comanda dvs online din oricare din punctele de ridicare (Fan Courier).

Pentru a putea face acest lucru trebuie să urmați pașii:

  • să selectați “ridicare din punctele PayPoint”
  • să consultați harta și să urmați pașii aferenți din fereastra pop-up
  • să plătiți comanda online cu cardul
  • să urmăriți să primiți pe email mesajul de confirmare

 

EasyBox

EasyBox-ul este alternativa eficientă, flexibilă și comodă de ridicare a comenzilor online vă permite să ridicați comanda dvs online din oricare din punctele de ridicare (Sameday).

Pentru a putea face acest lucru trebuie să urmați pașii:

  • să selectați “ridicare din EasyBox”
  • să consultați harta și să urmați pașii aferenți din fereastra pop-up
  • să plătiți comanda online cu cardul
  • să urmăriți să primiți pe email mesajul de confirmare

 

Livrarea Click&Collect

După înregistrarea comenzii se va verifica disponibilitatea și integritatea produsului dorit. Veți primi automat pe email mesaje care să vă înștiințeze în legatură cu statusul comenzii dvs.

Când comanda va fi disponibilă pentru ridicare veți primi un email de notificare. În cazul în care comanda va pleca din puncte diferite, primiți mai multe emailuri de notificare.

Timpul aproximativ de procesare a unei comenzi este de 3-5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii inițiale.

 

După ce ați ales punctul preferat PayPoint sau EasyBox și ați plasat comanda, locația de livrare nu se poate modifica. De asemenea, nu se poate modifica modalitatea de livrare din punctele Collect Point sau EasyBox la o adresă (domiciliu, loc de muncă etc).

Comenzile staționează în Collect Point 7 zile calendaristice, iar în EasyBox staționează maxim 48 de ore.