Am pregătit pentru tine mai multe variante de plată, astfel încât să ai flexibilitate și să poți achiziționa echipamentele Under Armour preferate.

1. Online prin card bancar

Online cu card bancar prin procesatorul de plăți Netopia prin intermediul sistemului "3-D Secure". Acest sistem este un protocol creat special pentru a fi o extra securitate în ceea ce privește tranzacțiile online cu cardul de credit și debit.

Poți alege "Plată online cu card " prin firmele de curierat Fan Courier sau Sameday cu livrare la orice adresă de pe teritoriul României. Pentru comenzile cu valoare mai mică de 249 lei (dacă nu există o campanie de tip marketing care să anunțe gratuitatea transportului) se va percepe o taxă de 14 lei indiferent de firma de curierat aleasă pentru toate comenzile cu livrare la orice adresă de pe teritoriul României. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 249 lei nu se va percepe nicio taxă de transport.

Poți alege "Plată online cu card " prin firma de curierat Fan Courier în Collect Point sau Sameday în Easy Box. Pentru comenzile cu valoare mai mică de 249 lei (dacă nu există o campanie de tip marketing care să anunțe gratuitatea transportului) se va percepe o taxă de 14 lei pentru Fan Courier (Collect Point) sau 11 lei pentru Sameday (Easy Box). Pentru comenzile cu valoare mai mare de 249 lei nu se va percepe nicio taxă de transport. 

2. Online în rate egale fără dobândă prin cardul de cumpărături

După ce vei introduce numărul de card în pagina procesatorului de plăți Netopia, sistemul detectează automat dacă este un card eligibil pentru plata în rate, la una din băncile agreate de către magazinul online www.underarmour.ro și afișează o listă de unde alegi numărul de rate convenabil pentru tine.

  • Credit Europe - Card Avantaj în 2, 4 sau 6 rate
  • Banca Transilvania – Star BT în 2, 4 sau 6 rate
  • Alpha Bank – Alpha Rapid în 2, 4 sau 6 rate
  • Garanti Bank - Bonus Card în 1; 2; 3; 4; 5 sau 6 rate

3. Cash/numerar cu plata la livrare

Plătești cu bani la curier în momentul livrării comenzii.

Poți alege "Plata ramburs" prin firma de curierat Fan Courier sau Sameday cu livrare la orice adresă de pe teritoriul României. Pentru comenzile cu valoare mai mică de 249 lei (dacă nu există o campanie de tip marketing care să anunțe gratuitatea transportului) se va percepe o taxă de 14 lei indiferent de firma de curierat aleasă pentru toate comenzile cu livrare la orice adresă de pe teritoriul României + 4 lei costul de procesare al comenzii. Pentru comenzile cu valoare mai mare de 249 lei nu se va percepe nicio taxă de transport.