Under Armour SlipSpeed este un pantof hibrid de antrenament si recuperare, cu un calcai unic, pliabil, care va permite sa comutati fara efort intre cele doua moduri – antrenament si relaxare.

In modul de antrenament, modelul SlipSpeed a fost construit pentru a fi polivalent, gestionand cu usurinta orice situatie. De la antrenamente de forta moderata la exercitii aerobice si chiar alergari scurte. In modul de recuperare, este proiectat sa ofere un confort de neegalat.

Talpa intermediara SlipSpeed de 2mm este fabricata din aceeasi spuma Flow usoara, dar durabila, regasita si in pantofii de alergare Under Armour Velociti Wind 2 și Velociti Elite. La fel ca pantofii sport, spuma Flow este durabila si suficient de puternica incat sa nu fie nevoie de cauciuc suplimentar.

Partea superioara din plasa intarita are o supapa proiectata pentru a spori respirabilitatea. Picioarele tale sunt imbracate in tesatura Iso-Chill care este confortabila pentru un antrenament cu sau fara sosete.

Sistemul BOA Fit cu sistem de blocare in 12 puncte mentine incaltamintea fixa in timpul antrenamentelor.

SlipSpeed se poate spala la masina de spalat, intr-un saculet special destinat spalarii pantofilor sport.

Daca sunteti in cautarea unui pantof sport suficient de versatil incat sa poata face fata diverselor antrenamente de la sala si diferitelor provocari din viata de zi cu zi, atunci SlipSpeed este alegerea perfecta!

In timpul antrenamentului, platforma talpii intermediare este suficient de stabila pentru a face fata deadlift-urilor si genuflexiunilor. De asemenea, incaltamintea ofera aderenta si protectie pentru cele mai explozive antrenamente.