Inca din primul moment in care vei incalta pantofii sport Under Armour Flow Velociti Wind 2, veti simti ca sunt ceva speciali.

 

De la primul antrenament te vei convinge ca modelul Under Armour Flow Velociti Wind 2 este creat pentru alergatori rapizi si ca se potrivesc perfect scopului tau, oferind alergatorilor posibilitatea de a fi mai rapizi.

 

Amortizarea oferita de tehnologia Flow se simte imediat, pantofii sunt moi si foarte sensibili, ceea ce permite o alergare confortabila, dar in acelasi timp “te provoaca” sa alergi mai rapid.

 

Partea superioara este realizata dintr-un material care sporeste respirabilitatea, oferind in acelasi timp suport.

 

Tehnologia Flow ofera o aderenta excelenta atat pe suprafete umede, cat si pe suprafete uscate.

 

Talpa intermediara este proiectata pentru a oferi amortizare si returnare de energie fara a adauga greutate inutila pantofului.

 

Un alt detaliu extrem de importat este functia Bluetooth cu care pantofii sport Under Armour Flow Velociti Wind 2 pot fi conectati la aplicatia MAPMYRUN, care ne da tot dreptul sa numim acesti pantofi SMART. Astfel de inovatii tehnice sunt tot mai necesare sportivilor, deoarece le permit sa monitorizeze o serie de asta importante si sa le analizeze pentru a-si imbunatati rezultatele din timpul curselor.

 

Pantofii Under Armour Flow Velociti Wind 2 iti ofera viteza fara niciun sacrificiu – alergatorii sunt protejati, au o capacitate de raspuns exceptionala si un “vant bun din spate” la fiecare pas, in fiecare cursa, in fiecare zi.